FlowerFull Consultancy

Sterk in duurzame oplossingen voor bloembollen

Disclaimer

Disclaimer FlowerFull Consultancy

Hoewel door FlowerFull Consultancy de uiterste zorg wordt besteed aan het zo correct en toegankelijk mogelijk maken van deze site, blijft het mogelijk dat informatie die is opgenomen incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.  FlowerFull Consultancy is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die veroorzaakt wordt door het gebruik van de website en voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie.

Niets van deze website mag worden verkocht of verspreid zonder schriftelijke  toestemming van FlowerFull Consultancy. Het is niet toegestaan deze site te koppelen aan andere sites, tenzij hiertoe vooraf schriftelijke toestemming is verleend door FlowerFull Consultancy.

Op FlowerFull Consultancy dienstverlening en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van FlowerFull Consultancy van toepassing.

Op de voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen dienen te worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Den Haag.

Heeft u een vraag, opmerking of een klacht over deze website neem dan contact met ons op via e-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Copyright ©.
Alle rechten voorbehouden.
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen, geluiden, software en andere materialen op deze site zijn eigendom van  FlowerFull Consultancy .